LowCarb tisdat?

Die vraag kreeg ik jaren geleden met grote regelmaat als ik vertelde géén koolhydraten te eten. Of beter gezegd, de inname van koolhydraten te beperken, want uiteindelijk krijg je er altijd wel wat binnen.

Inmiddels weten steeds meer mensen wat een koolhydraat arm ‘dieet’ is, zeker nu Dr. Frank erg populair is. Ikzelf doe overigens Atkins maar uiteindelijk lijkt het in grote lijnen allemaal op elkaar.

Deze site is niet bedoelt om tips te geven over afvallen, daar bestaan andere sites en fora voor. Wat wil ik dan wel? Mijn koolhydraat-arme recepten delen met jullie! Laten zien hoeveel er mogelijk is. Mijn leven is zo enorm ten positieve veranderd door te ‘lowcarben’, in eerste instantie ging het om afvallen maar dat is allang het enige niet meer. Mijn lichaam bleek zich op allerlei gebieden enorm goed te voelen met deze eetwijze dat het afvallen maar een heel klein onderdeel is geworden voor me.

De recepten die hier staan zijn vooral bedoelt om lekker te eten en niet alles is geschikt voor een afval-fase. Bij twijfel kan je het beste het boek van je eigen kh-arme dieet raadplegen!

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

2 reacties op LowCarb tisdat?

 1. Chris schreef:

  Eindelijk een een echt culi blog,
  ik ken inmiddels alle websites wel, maar voor een echte koker en culinaire liefhebber als ik stonden er toch weinig bevredigende dingen op.
  Nu ben ik helemaal happy en met name omdat j eook benadrukt dat het niet persee om af te vallen is maar ook omdat ik me gewoon beter voel zonder koolhydraten!
  bedankt!

 2. Marlies schreef:

  Bedankt voor dit artikel.

  Ik heb ook de recepten overgenomen die ik ook geweldig vindt.
  Nu ik het aantal koolhydraten heb beperkt merk ik ook dat ik me ook gezonder voel en ook levendiger. Toen ik verslaafd was aan koolhydraten voelde ik mij buitengewoon moe en ook suf. Ik was eigenlijk ook koolhydraten verslaafd maar ik ben heel blij dat ik er nu vanaf ben eigenlijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *